Druhá polovina sezóny v podání členů oddílu Carla.kupkolo.cz

15.10.2018 16:16
 
 
V druhé polovině srpna a v  září se koná tradičně spousta zajímavých závodů, kterých se zúčastnili také královédvorští závodníci a sbírali pěkná, často pódiová umístění. 
18.8. se konal závod Manitou Železné hory zařazený do série Kolo pro život. Zde na kratší trati byli Luboš Toman 2.,  Lukáš Toman 10., dále jeli Jan Toman, Anna Benešová, Jirka Koblasa, Maryana Golinayová. 
25.8. se konal krásný závod Jestřebími horami Lesák cup se startem v Červeném Kostelci více v předchozím příspěvku.
Rallye Sudety se konal tradičně druhou zářijovou sobotu. Zde zvítězili na 60 km trase Karolína Bergerová a Jirka Voňka. na 30 km trase 3. místo Lukáš Fejk.  Na nejdelší trati byla třetí mezi ženami nad 40 let Lucka Blažková. Následující neděli jsme měli silné zastoupení v časovce na Špindlerovku - Špindlerovka cupu, zde jsme ze 7 závodníků obsadili 4x stupně vítězů - Luboš Toman, Jirka Voňka, Anna Benešová a Maryanna Golinayová.
Víkend 15.-16.9. patřil Novopackému maratonu a Memoriálu Oldřicha Máchy v Josefově. V Nové Pace se také dařilo. Na krátké trase byl první Luboš Toman, Jirka Koblasa a Anna Benešová. Druhý Lukáš Toman a třetí Maryanna Golinayová. Čtvrtý Lukáš Fejk. Na dlouhé trase vyhrál Jirka Voňka, 9. Pavel Kubín. V pevnosti Josefov na tradičním XCčku byli na bedně Holanová Anežka,  Bergerová Karolína , Maryana Goliney, Benešová Anna. Dále jeli Koblasovi, Lukáš Toman, Munzarovi, Marek Dvořák a Holan Matěj.
Dále jsme naše závodníky mohli vidět na Krkonošské 70tce, závodě tříčlenných družstev, kde byly třetí naše ženy a s Kasper Swix týmem zvítězil Luboš Toman. Zastoupení jsme měli také na terénním triatlonu Mácháčský pohodář, kde byl Lukáš Toman 13. v mužích. Ten naše barvy hájil také na silničním závodě Velká cena Kola Svorada v Brně na Masarykově okruhu a  na silničním kritériu na Lopatárně - Plzni, patřícího do kriterijního seriálu Giant liga. 
                                                Lukáš Toman