Ohlédnutí za letní částí sezóny

10.09.2019 20:35

 

V letní části sezóny královedvorští závodníci nezaháleli a tak byli červenobílé barvy vidět na desítkách závodů napříč  věkovými kategoriemi i cyklistickými disciplínami, kde nasbírali odhadem kopu medailí či dalších pěkných umístění. Vrcholem léta byl samozřejmě Podkrkonošský maraton, kde se léta ukazuje, že královedvorští umějí nejen závodit, ale taký uspořádat závod na špičkové úrovni, kam se rádi vracejí cyklisté nejen z okolí.

Koncem června se jelo Kolo pro život ve Vrchlabí (Luboš Toman, Petra Čeřovská 1. místo, Anna Benešová 3.). V červenci jsme závodili například na maratonu v Těpeřích, na Kole pro život v Řevnicích u Prahy (Luboš Toman 1.), na xcéčku v Brtvi. Srpen a září bývá tradičně nabitější. „Carláky“ jste mohli vidět na Nova cupu u písáku Marokánka zvaném Sahara race blízko Hradce Králové ( Maryanna Goliney 1., Luboš Toman 2.) , na Babím létě v Hrádku nad Nisou (Luboš Toman 1., Anna Benešová 3.), na Lesák cupu, kde se chopil spíkrování Luboš Toman (Karolína Bergerová 1., Maryanna Goliney 2., Lukáš Toman 3.), na Lahover cupu u Vranovské přehrady (Lukáš Toman 2. místo), Krkonošské 70- závodě trojic, kde se dařilo našim ženám a dívkám - braly první a druhé místo a Luboš Toman s trutnováky taktéž druhý nebo na jednom z nejtěžších závodů u nás – Sudetech, kde si dlouhou, zařazenou do českého poháru, střelila Karolína Bergerová za 1. v kategorii, dále na bedně také Jirka Voňka, Luboš Toman, Maryanna Goliney, Anna Benešová). Početné zastoupení jsme měli také na časovce na Špindlerovu boudu – Špindlerovka Cupu.

V září se můžete naše borce vidět na dalších závodech např. na již rozjetém Středečním poháru, maratonu v Harrachově, Josefském xcéčku, kde se bude bojovat o mistry Královehradeckého kraje, Novopackém maratonu, na Kole pro život v Ralsku nebo na zavíráku sezóny ČT CUPU v Jizerských horách.

 

                                                                                                           Perem Lukáše Tomana