Stalak Bike 2018

29.04.2018 12:12
Opět úspěšné vystopení týmu

Poslední dubnovou sobotu jsme se zúčastnili prvního skutečně bajkového závodu sezóny a tím byl oblíbený Stalak Bike v Rychnově nad Kněžnou. Oproti minulým rokům nás tentokráte čekala rychlá suchá trať a téměř letní počasí. I proto se zde sešla vynikající konkurence a hlavně početná skupina cyklistů našeho oddílu Carla.kupkolo.cz.

Náročné stoupání hned po startu rozdělilo startovní pole podle výkonnosti a postupem času se odtrhl pozdější vítěz závodu Michal Kaněra.

I náš oddíl se tady dočkal několika úspěchů. Výborný závod zde zajela Karolina Bergerová, která svůj výkon korunovala vítězstvím mezi ženami. Výborně se zde prezentovali i naše loňské i letošní posily v mládežnických kategorií. Mezi staršími žačkami vyhrála Anna Benešová a nejlepší kadetka Maryana Goliney byla opět z našeho týmu. Dále jsme obsadili ještě 2. místo mezi nejstaršími muži díky Jirkovi Voňkovi. Závodu se zúčastnili ještě další naši. Starší žák Marek Dvořák skončil sedmý, junior Standa Heczko šestý,Luboš Toman devátý a Luděk Novotný na 17. místě. Pro defekt hned na startu závod bohužel nedokončil Lukáš Fejk.


výsledky


fotky

a ještě další fotky od Hanky Maršíkové