Závodníci oddílu CarlaKupkolo.cz jsou i na letošních závodech hodně vidět!

14.07.2016 11:38

Vidět jsou nikoliv jen díky překrásným červeným čokoládovým dresům, ale zejména díky svým výkonům. Posuďte sami, co se za poslední měsíc členům oddílu podařilo!

 Tomáš Berger vyhrál maraton v Těpeře u Železného Brodu. 

A jako pravý bojovník se stále častěji ukazuje také Kuba Hák.   Kuba 28. června vyhrál na Hradeckém poháru a od 4. do 6. července se zúčastnil brutálního 3denního závodu Kupkolo MTB Trilogy v Teplicích nad Metují, kde si vyjel krásné 3. místo. Hned 10. července ještě vyhrál časovku silničářů z Dobrušky na Masarykovu chatu v Orlických horách a včera znovu vyhrál v Hradeckém poháru, kde letos staroval 6x ze 7 mi závodů a VŽDYCKY vyhrál! 

Podobně se vedlo i Lucce Hrnčířové, která v obou závodech Hradeckého poháru i v časovce na Masaryčku obsadila druhé místo. Navíc ještě přidala 4. místo na masivně obsazené dlouhé trati Vrchlabí-Špindl Tour seriálu Kolo pro život. Krátkou trať stejného závodu jeli ještě Luboš Toman, který byl druhý, a jeho syn Honza, který skončil na 9. místě. V dětských závodech si Anežka Holanová vyjela z poslední startovní řady krásné 5. místo v kategorii 6-7 let. Anežka Holanová se zúčastnila i prestižního dětského závodu Grand prix ČT:-D Junior Trophy -  přímo na tratích mistrovství světa v Novém Město na Moravě, kde i po pádu získala 11. místo. Nejcennější se však kromě zkušeností na velkém závodě staly pro ní i její sourozence podpisy Kateřiny Nash a vícemistra světa Jardy Kulhavého na jejich čokoládové dresy!

Zdroj: https://www.kralovedvorsko.cz/sport/cyklistika/zavodnici-oddilu-carlakupkolo-jsou-i-na-letosnich-zavodech-hodne-videt-zucastnili-se-mistrovstvi-sveta-mtb-v-novem-meste-na.html
© Královédvorsko.cz